Multifunctioneel voetbalstadion met een maatschappelijke return

27 april 2016

In samenwerking met de Vlaamse Overheid werkt KRC Genk aan een project over een multifunctioneel voetbalstadion met een maatschappelijke return. Na het indienen van het dossier zullen er tal van investeringen gebeuren ter verbetering van de Cristal Arena. Deze return van de Vlaamse Overheid zorgt ervoor dat we als FRZA! de stadionpoorten kunnen opengooien en de kracht van voetbal kunnen gebruiken als maatschappelijke hefboom voor de meest kwetsbaren uit onze samenleving.

Er zullen tal van investeringen gebeuren in en rond het stadion. Zowel op vlak van veiligheid, landmark, ontroking van het stadion en stadionverlichting worden er tal van aanpassingen aangebracht in de Cristal Arena. 

Daarnaast staan de stadionpoorten open voor tal van activiteiten binnen onze FRZA! community werking of de verhuur van het stadion voor activiteiten. Verschillende FRZA! projecten vinden plaats binnen de deuren van het stadion. We geven graag een opsomming mee van deze projecten met als mogelijkheid om verdere inhoud van dit project te lezen.

Verdere berichtgeving over deze projecten kan je vinden op de nieuwspagina. Bij iedere vernieuwing zullen we een bericht plaatsen ter verduidelijking van het project dat tot stand kwam in samenwerking met De Vlaamse Overheid.