Genker Buurtvoetbalcup

25 maart 2016

Onze FRZA! Community werking brengt graag verschillende wijken uit het Genkse samen. In samenwerking met de dienst Sportpromotie van stad Genk en met GIGOS vzw organiseren we jaarlijks de Genker Buurtvoetbalcup. Jongens en meisjes uit de verschillende wijken in Genk kunnen op deze dag deelnemen aan een minivoetbaltornooi op de terreinen van KRC Genk.

De samenwerking tussen GIGOS vzw, stad Genk en de FRZA! Community is een succes! Iedereen jaar organiseren we samen een minivoetbaltornooi met de kinderen en jongeren uit de Genkse wijken. Ieder jaar een groot succes met vele lachende gezichten. De organisatie draait niet enkel om het voetballen, maar ook rond fair play. Aan het einde van de dag is er telkens een grote prijsuitreiking met daarbij prijzen voor de winnaars, maar de allerbelangrijkste prijs is die van de fair play. Uiteindelijk worden de winnaars uitgenodigd in de FRZA! Corner voor een B-wedstrijd. Voor zij die uit de prijzen vallen, voorzien we een ticket voor de staantribune voor een wedstrijd.

Uit alle verschillende wijken uit het Genkse (Waterschei, Zwartberg, Genk-Zuid, Sledderlo en Winterslag) verzamelt GIGOS verschillende ploegjes van verschillende leeftijden. U10, U13, U16 en meisjesploegen, allemaal zijn ze aanwezig voor een topdag! Naast het voetballen zorgt FRZA! voor voldoende randanimatie.

Daarnaast zullen ook de mensen van het Tewerkstellingsproject in samenwerking met NIKE ELC meedoen aan de Genker Buurtvoetbalcup. Zij zullen die dag aan de slag gaan als scheidsrechters. 

Heb je meer vragen of wens je meer informatie?
Contacteer ons via ons contactformulier.