FRZA! Corner

11 april 2016

In onze FRZA! Corner nodigen wij tijdens de B-wedstrijden in de Cristal Arena verschillende groepen, verenigingen en/of organisaties uit binnen een bepaald thema of doel dat volledig FRZA! is. Zij kunnen deze wedstrijd van KRC Genk komen kijken inclusief een hapje en drankje om hun zo in de bloemetjes te zetten. Deze organisatie is een samenwerking tussen KRC Genk en de bewuste organisatie waarbij onze Corner Noord 4 open staat voor 150 genodigden via de organisatie.

Onze FRZA! Corner gaf zo in het verleden al locatie aan leuke familiemomenten voor Pleeggezinnen Limburg en kinderkankerfonds "De Kleine Prins". Maar ook bijvoorbeeld aan meensen die een opleiding waren gestart en dus actief hun eigen toekomst wilden verbeteren. Deze werden dan beloond via de FRZA! Corner door een samenwerking met de VDAB.

Ieder seizoen proberen we een tiental wedstrijden onze FRZA! Corner in de kijker te zetten. Ken jij een vereniging die een plaatsje in deze FRZA! Corner meer dan waard is? Of wil jij een bepaalde doelgroep in de bloemetjes zetten voor hun inspanningen? Laat het ons snel weten via info@frza.be.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN

23 september 2013

Verdient jouw organisatie het om in de FRZA! corner te zitten?

Verdient jouw organisatie het om in de FRZA! corner te zitten?