Blindentribune

18 maart 2013

In onze blindentribune voorzien we samen met Intro vzw “audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden” bij elke thuismatch in de Jupiler Pro League. Er wordt door twee commentatoren, die hiervoor een speciale opleiding hebben voldaan, zeer gedetailleerd commentaar gegeven over wat er zich afspeelt op en naast het terrein zodat de hele beleving wordt overgebracht. De club heeft hiervoor tien plaatsen ter beschikking gesteld in het stadion en voorziet bovendien ook de headsets die nodig zijn om de specifieke wedstrijdverslaggeving te volgen.

Blinden en slechtzienden hebben de mogelijkheid om een éénmalig wedstrijdticket aan te kopen of een abonnement aan te schaffen. Meer info per type:

Wedstrijdticket

Een ticket voor 1 wedstrijd wordt verkocht aan de halve prijs van de normale toegangsprijs. Dit komt neer op een prijs van 9,5 EUR p.p. bij een normale wedstrijd en 11 EUR p.p. bij een A-Wedstrijd (Anderlecht/Standard/Club Brugge/AA Gent). Per aankoop van een ticket mag er 1 begeleider gratis mee en deze kan plaats nemen naast de blinde of slechtziende. Deze tickets kunnen enkel gekocht worden in de ticketshop in het themacafé (rechts van hoofdingang stadion) en NIET aan de ticketloketten buiten. Gezien we momenteel 5 abonnementhouders hebben in de Blindentribune, zijn er dus nog 5 plaatsen over per wedstrijd.

Meer informatie over de openingsuren en werkwijze van de ticketshop kan je hier terugvinden.

Abonnement

Indien je een abonnement wenst aan te kopen, kan je hiervoor best terecht bij de organisatie van de supportersclub “Blue Army On Wheels”. Zij helpen je graag verder met de juiste informatie en nemen vervolgens de nodige stappen om dit geregeld te krijgen.

Meer informatie via de website www.bluearmyonwheels.be.

Voor meer informatie over dit project in het algemeen kan je terecht bij Intro VZW via een e-mailtje naar Thomas Desmet via Thomas.Desmet (@) intro-events.be.